0

Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen voldoen aan onze voorwaarden kun je deze retourneren. We zullen dan overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag.

Je kunt hier een retourformulier downloaden.

Wat is jullie retouradres?

T.A.V. Ninni Vi International

Ugchelseweg 56

7339 CK Ugchelen

Nederland

Wat zijn de kosten voor retourneren (NL)

Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je kiest.

Wat is de retourtermijn?

Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retourtermijn van 30 dagen. Binnen deze termijn kun je jouw aankoop beoordelen en passen. 

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn (30 dagen).

De te retourneren artikelen dienen ongedragen te zijn en alle tags bevestigd.

De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikssporen na het passen en dienen in de originele verpakking retour gestuurd te worden.

Ik heb geen retourformulier, wat nu?

Het is geen ramp als je het formulier niet meer hebt. Wel is het dan belangrijk om even een papier bij jouw retourpakket te voegen met daarop je ordernummer (deze begint met …….), productcodes van de artikelen die je retour stuurt en de reden van retour.

Ik stuur mijn gehele bestelling retour, worden de verzendkosten dan ook terugbetaald?

Wanneer je jouw gehele bestelling retourneert, ontvang je ook een terugbetaling van de oorspronkelijke verzendkosten. Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.

Mijn retour voldoet niet aan de voorwaarden, wat nu?

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. Onze retourverwerking stelt aan de hand van diverse toetsingen vast of een retour gestuurd artikel voldoet aan de voorwaarden. Voldoet je retour niet aan de voorwaarden, dan kunnen we deze niet verwerken en niet overgaan op terugbetaling.

Kan ik mijn pakket als brievenbuspakket retourneren?

Ja, dit kan. Je kunt ervoor kiezen om je retour via brievenbuspost naar ons retouradres te versturen. Let er op dat je het pakketje wel voldoende frankeert. Dit is afhankelijk van het gewicht. Brievenbuspost is niet voorzien van een Track & Trace code. Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van je retour via brievenbuspost is dus op eigen risico.

Hebben jullie mijn retour ontvangen?

Zodra wij je retour hebben ontvangen ontvang je hiervan een bevestiging via de e-mail. Heb je 10 dagen na de verzending van je retour nog geen bericht van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice met vermelding van je ordernummer.

Ninni Vi - Dutch design