0
Verfijn selectie

Meisjes broeken kopen?


Is jouw dochter niet zo van de jurkjes en rokjes? Of draagt ze gewoon liever een broek omdat deze gemakkelijker zijn tijdens het spelen? Dan ben je bij Ninni Vi aan het juiste adres! Je vindt hier namelijk vele verschillende meisjes broeken in diverse kleuren, patroontjes en printjes. Zo vind je altijd wel een broek die past bij het beeld van de nieuwe outfit voor je dochter.

Comfortabele meisjes broeken

De broeken voor meisjes die aangeboden worden, zitten erg comfortabel en zijn gemaakt van de fijnste materialen. Daarnaast zitten de broeken wat meer aan maar ze zitten niet te strak. Dit komt doordat de broek gemaakt is uit sweat waardoor de broeken ietwat elastisch zijn. Daarnaast zijn deze broeken voor meisjes ook gemaakt met elastische broekranden. Hierdoor hoeft je dochter zich geen zorgen te maken over een broek die te los zit, een knoopje dat los gemaakt moet worden of het dragen van een riem omdat de broek niet goed aanzit. Kinderen kunnen zelf gemakkelijk de broek aantrekken en direct gaan spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Leuke designs en patronen

Er worden verschillende meisjes broeken aangeboden bij Ninni Vi. Zo vind je een aantal standaard broeken voor meisjes die toch een eigen draai hebben. Dit komt doordat er een aantal standaard kleuren zijn gebruikt maar er een contrasterend vlak op de broek zit. Op deze manier is deze broek toch net iets anders en is hij toch gemakkelijk te combineren met andere kleding. 

Naast de standaard broeken voor meisjes zijn er ook een aantal broeken die een uitgesproken design hebben. Zo worden er verschillende printjes en patronen gebruikt waardoor de broek meteen op zal vallen. Wanneer je voor een drukkere print gaat is het wel handig om de rest iets rustiger te houden waardoor de broek nog opvallender is. Hoe dan ook, de leukste broeken kun je online kopen bij Ninni Vi!

Ninni Vi - Dutch design