0

Korte broek voor meisjes kopen?


Niet alleen door jongens, maar ook door meiden wordt er in de zomer veel buiten gespeeld. Daarom zullen veel meiden het niet fijn vinden om een rokje te dragen wanneer ze buiten gaan spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Naast de vele rokjes bieden wij daarom ook een aantal korte broeken aan. Vind bij Ninni Vi de leukste korte broek voor meisjes!
Deze categorie bevat helaas geen producten!

Een gave korte broek voor meiden

Korte broeken zijn er in diverse soorten en maten te krijgen. Je kan bij Ninni Vi een aantal korte broeken voor meiden vinden die op een andere manier ontworpen zijn. Zo zul je diverse patronen op de broeken vinden die abrupt afgewisseld worden met andere vlakken in een kleur. Hierdoor krijg je een unieke korte broek voor meisjes die er heel apart uitziet. Door de elastieken band, is het gemakkelijk voor je dochter om de korte broek aan en uit te doen en hoeven kinderen zich niet druk te maken over knoopjes, riemen of iets anders. De korte broekjes voor meisjes zijn gemaakt van een comfortabele jersey die ook nog eens erg zacht is. Op deze manier zit het broekje heerlijk en is hij ook nog eens heerlijk luchtig. 

Eindeloos combineren

Ondanks dat deze korte broeken voor meisjes een uniek design hebben, kunnen ze wel erg goed gecombineerd worden. De broekjes zitten wat meer aan waardoor je een losser topje erop kunt combineren. Je kan de outfit afmaken met een paar leuke sandaaltjes, slippertjes of sneakers. Wanneer het wat kouder is kun je ook een spijkerjasje dragen op deze korte broek voor meiden. Op deze manier kunnen kinderen in de zomer lekker rond spelen. 

Online je korte broek kopen

Wil jij liever vanuit thuis een korte broek voor je meiden kopen? Dan kun je bij Ninni Vi gemakkelijk online de broeken kopen! Op deze manier zie je alle broekjes die aangeboden worden en kun je ook precies zien welke broeken er nog in de juiste maten verkrijgbaar zijn!

Ninni Vi - Dutch design