0

Soft & Jolly kleding kopen?

Meisjes hebben een duidelijke smaak als het aankomt op kleding. Het moet girly én stoer zijn. Maar daarnaast moet het ook comfortabel zitten en mogen glittertjes vooral niet kriebelen. Iedere kleine meid wil er natuurlijk hip bijlopen en in een mooie outfit het schoolplein trotseren. Wij snappen het helemaal en daarom hebben wij de leukste en de fijnste meisjeskleding voor jouw dochter geselecteerd. Bekijk de collectie Soft en Jolly kleding eens! 

Deze categorie bevat helaas geen producten!

Soft en Jolly kleding: stijlvol & stoer 

Comfortabele en zachte producten zijn uiteraard een must in de collectie, want hier zijn kinderen namelijk gek op. Juist daarom is alle Soft en Jolly kleding voorzien van een zachte jersey kwaliteit. Daarbij onderscheidt Soft & Jolly kleding zich door haar ingetogen en pure uiterlijk met een zacht kleurenpalet. De wat wijdere shapes in rokjes en jurkjes geven de collecties van Soft & Jolly kleding een wat subtieler en girly-achtig uiterlijk. De collectie is goed met elkaar te combineren, waardoor je te gekke outfits zelf kunt samenstellen. De kleding van dit merk is beschikbaar in maat 98/104 tot en met 158/164. Ben je er niet zeker van welke maat je moet bestellen, neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag! 

Shop gemakkelijk online 

Met onze ruime keuze aan meisjeskleding slaag je gegarandeerd. Heb je een leuk setje gevonden voor jouw kleine fashionista? De Soft en Jolly kleding kun je gemakkelijk, veilig en vooral ook snel via onze webshop bestellen. Bestel je vandaag voor 12.00 uur, dan heb je het item de volgende werkdag al in huis. Mocht de kleding achteraf toch iets tegenvallen, dan kun je de kleding ruilen voor iets anders leuks uit onze shop. 

Ninni Vi - Dutch design