0

Meisjesschoenen kopen?


Wil je graag de outfit van je kind tot in de puntjes uitwerken? Gaat dat op het moment niet omdat je niet de juiste schoenen hebt? Dan zit je bij Ninni Vi helemaal goed! Wij bieden namelijk een grote variatie aan meisjesschoenen aan. Je vindt onder andere sneakers, stoere laarsjes en zelfs klassieke schoentjes. Op deze manier heb je voor iedere outfit het juiste paar schoenen!
Deze categorie bevat helaas geen producten!

Verschillende kleuren meisjes schoenen

De schoenen die aangeboden worden, verschillen erg in kleur. Zo kun je kiezen voor een paar meisjesschoenen met basic kleuren die gemakkelijk te combineren zijn. Echter kun je ook een schoen kiezen die wat meer aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan een metallic schoen of een schoen met een aantal felle kleuren. Is veters strikken nog wat moeilijk voor je kind? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor een laarsje waar ze zo in kan stappen. Het enige wat ze hoeft te doen is de rits dicht te maken en ze is klaar om te gaan! Ook de laarzen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar zodat er altijd wel iets tussenzit dat past bij de outfits van jouw kind. 

Schoenen voor meisjes in diverse maten

De meisjes schoenen die aangeboden worden op de website zijn in diverse maten te krijgen. Meiden met maatje 22 tot maat 38 kunnen terecht bij Ninni Vi. Let er wel op dat sommige schoenen pas bij een hogere maat beginnen of juist alleen in de kleine maten beschikbaar zijn. Echter worden er wel een deel van de schoenen voor meisjes in alle maten uitgegeven. Jij vindt hierdoor gemakkelijk een schoen die past bij de outfit van je kind en haar persoonlijke voorkeur! De schoenen zijn altijd erg comfortabel en gemaakt van de fijnste materialen. Hierdoor zal jouw dochter alleen nog maar deze schoenen aan willen trekken!

Ninni Vi - Dutch design