0

Meisjes singlets kopen? 


Wil jij je kind graag in de zomer een leuk topje aandoen maar wilt ze liever iets aan zonder mouwen? Dan kun je hier een aantal meisjes singlets vinden! Deze hebben allemaal hun eigen designs en printjes waardoor je voor iedere meid wel een leuke singlet vindt. Ze zijn ook erg goed te combineren waardoor iedere outfit wel goed past bij een van de tops. 
Deze categorie bevat helaas geen producten!

De tofste meisjes singlets

De singlets die verkrijgbaar zijn bij Ninni Vi zijn allen heel verschillend van elkaar. Hierdoor heb je een aantal singlets die een heel stoer uiterlijk hebben terwijl andere singlets weer wat meer neigen naar een schattigere uitstraling. Wanneer je gaat voor een singlet voor meisjes met een stoere opdruk kun je deze gemakkelijk combineren met een gave broek. Een boyfriend jeans of jeans met kapotte stukken zorgt voor een stoere look. Maak de outfit af met een gave biker jas en een paar toffe sneakers. Omdat de singlets zo verschillend zijn, kun je ook kiezen voor een oversized topje! Deze kun je leuk combineren met een korte broek of een skinny jeans.

Wil jij liever een echte meiden look creëren? Ga dan voor een meisjes singlet met spaghettibandjes. Deze kun je leuk combineren met een korte broek of een skinny jeans met een paar sandaaltjes. Zo kan jouw dochter genieten van de zomer terwijl ze een fijne singlet voor meisjes aan heeft. 

Comfortabele kleding

De meisjes singlets zijn erg comfortabel en gemaakt van de zachtste materialen. Hierdoor zal de pasvorm erg fijn zijn en knellen de singlets niet. Op vele singlets vind je een print. Daarbij bevatten de meisjes singlets ook vaak een leuk detail. Vele van deze singlets bevatten namelijk een diagonale streep op de achterkant waardoor de top er net iets anders uitziet. Een leuke singlet voor meisjes koop je online bij Ninni Vi!

Ninni Vi - Dutch design