Over Soft and Jolly

Over Ninni Vi

Het verhaal achter Ninni Vi is er een voor in de boeken. Eigenaresse Christie Ott begon namelijk met het ontwerpen en maken van kleding voor haar twee dochters, Lynn & Evy (Ninni en Vi). Op straat werd ze vaak aangesproken hoe geweldig haar kids eruit zagen. Met een modeopleiding op zak was het idee voor een eigen kindermerk snel geboren. In 2006 besloot ze dan ook naar de Kamer van Koophandel te stappen en het merk Ninni Vi te registreren.

Ninni Vi begon dus naar aanleiding van positieve geluiden vanuit de doelgroep: moeders die hun dochters sportief, stoer, comfortabel en trendy willen kleden. Het was dan ook geen verrassing dat het merk een vliegende start maakte, voornamelijk online en op fairs. De vraag werd echter zo groot dat Ninni Vi al snel bij verschillende winkels kwam te liggen. De groei zette door en inmiddels is het merk niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland te koop.

De kracht van Ninni Vi

Het succes van Ninni Vi is mede toe te wijzen aan het professionele team dat uitstekend aanvoelt waar de consument en de retailer behoefte aan heeft, vooral in de periode van de crisis. Doordat unieke prints en designs worden gecombineerd met zachte stoffen en een groot draagcomfort, komen er geweldige collecties tot stand. Ninni Vi onderscheidt zich door het combineren van subtiele details, flitsende kleuren en mooie prints, wat leidt tot stoere en sportieve looks. Ieder kledingstuk is uitstekend te combineren en beschikt voelbaar over een goede kwaliteit. Daarnaast is het merk niet op iedere hoek van de straat terug te vinden, waardoor het zijn exclusiviteit behoudt. Dát is de kracht van Ninni Vi.

Optimale kwaliteit en eerlijke producten

Ninni Vi staat voor eerlijke en kwalitatieve mode. Hierdoor werd de productie al snel van Polen naar Portugal verplaatst om de kwaliteit te optimaliseren en te waarborgen. De werkomstandigheden zijn er zeer goed, we kunnen snel schakelen met de fabriek en het risico op problemen en vertragingen bij leveringen is nihil. Ninni Vi streeft naar de best mogelijke kwaliteit.

MortenZ

Moeders zijn razend enthousiast over Ninni Vi. Zo enthousiast dat meermaals werd aangegeven dat het leuk zou zijn als er ook vergelijkbare jongenskleding zou worden verkocht. In 2014 werd daarom het merk MortenZ opgericht. Collecties met stoere, nonchalante en lekker zittende jongenskleding.

-Wat voor soort kleding dragen meisjes het liefst?

Het moet er hip uitzien, lekker stoer en girly zijn, het mag niet kriebelen, ze moeten zich er goed in kunnen bewegen, en het liefst in trendkleuren.

-Wat voor soort kleding dragen jongens het liefst?

Het moet vooral lekker zitten, meerekken als ze in bomen klimmen of andere fratsen uithalen en er vooral enorm stoer en nonchalant uitzien.

-En wat willen moeders het liefst?

Ten eerste dat de kinderen de kleding zelf graag aantrekken en ten tweede en derde: het mag niet gaan lubberen en het moet ontelbare keren gewassen kunnen worden zonder vorm- of kleurverlies. Daarnaast moet het natuurlijk wel in het huidige modebeeld passen en is het leuk als de lieve girls en stoere boys er trendy uitzien.

Contactgegevens
© 2006 - 2017 Ninni Vi | Webdesign & realisatie | Sitemap
NL EN NL
Gebruikersnaam Wachtwoord Inloggen